Bij WHSSolar begrijpen we het belang van energieopslag en bieden we geavanceerde oplossingen om jouw huishouden van een betrouwbare stroomvoorziening te voorzien. Met onze hoogwaardige thuisaccu’s en expertise op het gebied van energieopslag, helpen we je graag om zelfvoorzienend te worden en te profiteren van een efficiënt energiebeheer.

Waarom zou je kiezen voor thuisaccu’s van WHSSolar? Hier zijn enkele goede redenen:

  • Onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet: Met een thuisaccu kun je energie opslaan die wordt gegenereerd door je zonnepanelen of andere duurzame energiebronnen. Hierdoor kun je zelfvoorzienend worden en minder afhankelijk zijn van het elektriciteitsnet. Zelfs tijdens stroomuitval kun je nog steeds gebruikmaken van de opgeslagen energie in de thuisaccu.
  • Optimalisatie van eigen energieverbruik: Thuisaccu’s stellen je in staat om de opgewekte energie efficiënter te gebruiken. Je kunt de energie die overdag wordt opgewekt en niet direct wordt verbruikt, opslaan in de thuisaccu. Vervolgens kun je deze opgeslagen energie gebruiken wanneer de vraag naar elektriciteit hoger is dan de opwekking, bijvoorbeeld ’s avonds of tijdens piekuren. Dit helpt je om je energiekosten te verlagen en je eigen energieverbruik te optimaliseren.
  • Back-up stroomvoorziening: Een thuisaccu fungeert als een betrouwbare back-up stroomvoorziening. In geval van een stroomstoring heb je nog steeds toegang tot elektriciteit, waardoor je essentiële apparaten kunt blijven gebruiken en comfort kunt behouden. Dit geeft je gemoedsrust en zekerheid, vooral in situaties waarin een continue stroomvoorziening essentieel is.
  • Milieuvriendelijk en duurzaam: Thuisaccu’s dragen bij aan een duurzame toekomst. Door de opslag van overtollige energie uit hernieuwbare bronnen verminder je je afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verklein je je ecologische voetafdruk. Het gebruik van thuisaccu’s is een stap in de richting van een groenere en milieuvriendelijkere energievoorziening.
  • Betrouwbare installatie en service: Ons team van ervaren professionals zorgt voor een vakkundige en veilige installatie van jouw thuisaccu. We begeleiden je gedurende het gehele proces, van advies en planning tot de uiteindelijke installatie en nazorg. We streven naar uitstekende klantenservice en staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het optimaliseren van je energieopslagsysteem.

Maak vandaag nog de overstap naar een duurzame en zelfvoorzienende energieoplossing met thuisaccu’s van WHSSolar. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe thuisaccu’s jou kunnen helpen om optimaal gebruik te maken van je opgewekte energie en een betrouwbare stroomvoorziening te hebben, zelfs tijdens stroomuitval. Samen bouwen we aan een energie-efficiënte toekomst!

Investeer in een thuisaccu van WHSSolar en geniet van een constante stroomvoorziening en energieonafhankelijkheid!

VRAAG OFFERTE AAN

THUISACCU'S

Enphase IQ Battery 3T
Enphase IQ Battery 10T
Growatt ARK-2.5H-A1 Batterij High voltage

ACCESSOIRES

Enphase Draadloze communicatie adapter voor IQ Batterij
Growatt Smart Meter TPM/SPM-CT-E