Wordt ambassadeur van WHSSolar: introduceer en verdien!

Heeft u vrienden, familie of buren die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van hun huis met zonne-energie? Wordt dan Ambassadeur van WHSSolar en ontvang een beloning van €150 voor elke succesvolle verwijzing!

Hoe werkt het?

Stap 1: Vul het formulier in

Weet u iemand die geïnteresseerd is in het produceren van duurzame energie met zonnepanelen? Vul het aanmeldformulier in op onze website met uw gegevens en die van de geïnteresseerde persoon of organisatie.

Stap 2: Wij nemen contact op

Als de door u aangedragen persoon of organisatie nog niet bekend is bij WHSSolar, nemen wij contact met hen op om de mogelijkheden voor het installeren van zonnepanelen te bespreken.

Stap 3: Ontvang uw beloning

Als uw verwijzing resulteert in de installatie van een volledig functionerend zonnestroomsysteem van minimaal 8 zonnepanelen, wordt u erkend als Ambassadeur van WHSSolar. U ontvangt dan een dinerbon ter waarde van €150. En het mooie is: u kunt onbeperkt verwijzingen blijven aandragen!

Wordt vandaag nog ambassadeur en draag bij aan een duurzamere wereld terwijl u profiteert van aantrekkelijke beloningen!

    Uw gegevens    Klant aandragen