Bij WHSSolar begrijpen we het belang van samenwerking en de kracht van synergie. Onze missie om duurzame energie toegankelijker te maken voor particulieren, wordt versterkt door de waardevolle samenwerkingen die we hebben met onze gerespecteerde partners.

Op deze pagina willen we onze dankbaarheid uitspreken en onze partners in de schijnwerpers zetten die ons helpen om onze visie op een groenere toekomst te verwezenlijken. Samen met deze toonaangevende bedrijven werken we aan innovatieve oplossingen, delen we deskundigheid en streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Ontdek hieronder meer over de bedrijven waarmee we de handen ineen slaan en hoe onze samenwerkingen bijdragen aan het bevorderen van duurzame energieoplossingen voor iedereen.

LIV Hypotheken

Jouw huis. Dé plek waar je jarenlang veranderingen meemaakt, groeit, ontwikkelt en leeft. Heerlijk alleen, met je partner of met kinderen. De plek waar jij je veilig en thuis voelt. LIV Hypotheken begrijpt als geen ander wat er komt kijken bij het aankopen van een huis en heeft daarom de handen ineengeslagen met de partners van LIV Wonen. Het Doel? Het kopen en creëren van een huis leuk én inspirerend maken.

LIV biedt jou de mogelijkheid om op één plek de juiste woonkeuzes te maken; van keukens, badkamers tot hypotheken. Een inspirerende ruimte waar je met hoofd én hart kunt kiezen hoe jij jouw woongenot wilt realiseren!

Elektro service nijmegen

Kennis van de snel voortschrijdende technische ontwikkelingen en het inspelen op de behoefte van de zeer uiteenlopende opdrachtgevers is een van de kenmerken van dit gezonde en gestaag groeiende bedrijf. Maar vooral door de persoonlijke begeleiding en contacten met de opdrachtgevers, kennen ze hun klanten als geen ander. Samen met het kantoorteam, calculatie en werkvoorbereiding, voeren zij een trefzekere regie en leveren zodoende een hoog probleemoplossend vermogen.

Uwenergielabel.nl

Uwenergielabel.nl is bij uitstek dé partij voor het opstellen van energielabels, BENG berekeningen en luchtdichtheidsmetingen. Of het nu gaat om een bestaand gebouw of nieuwbouw, wij helpen jou graag verder! Bij uwenergielabel.nl ben je aan het juiste adres voor energielabels, BENG berekeningen en luchtdichtheidsmetingen.

Wijregelenhypotheekkorting.nl

Veel van onze vrienden en familie vroegen of we ze konden helpen met het regelen van hypotheek korting. We hebben allemaal een financiële achtergrond dus het idee was snel geboren om dit ook voor anderen te doen. Wij geloven dat iedereen met een huis in Nederland recht heeft op een lagere maandelijkse hypotheek. En dat is precies wat wij voor jou kunnen betekenen!

All-Round Dakwerken

All-Round Dakwerken is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in dak- en schoorsteenwerken en alles wat daarbij komt kijken. Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in heel Nederland waarbij wij onze werkzaamheden van dakgoot reparatie tot dakbedekking aanbrengen uitvoeren. All-Round Dakwerken is de perfecte partner voor alles wat te maken heeft met uw dak, dakgoot en schoorsteen.

COMFY-AIR

Comfy-Air is sinds 2020 actief in verschillende vakgebieden, maar ons doel is om te zorgen voor een comfortabel binnenklimaat in jouw persoonlijke omgeving. Wij bieden airconditioning systemen voor in huis, kantoor of welke ruimte dan ook. De merken waarmee wij werken zijn voornamelijk Mitsubishi & LG en we hebben ze in alle soorten en maten. Wil je een klein kantoor koelen of jouw gehele woning? Wij vinden voor elke situatie een passend systeem. 

Van Roij Installatietechniek

Bij Van Roij Installatietechniek begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerend thuis is voor uw comfort en welzijn. Daarom staan wij klaar om u te voorzien van een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van sanitair, loodgieterswerk, ventilatie, en verwarmingssystemen. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie, een volledige installatie of routineonderhoud, ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat uw huisvoorzieningen optimaal functioneren.

Bogers Kozijnen B.V.

Bogers is dé expert op het gebied van kozijnen, dakkapellen, schuifpuien deuren en serres. Al jarenlang adviseren wij en helpen wij mensen aan kwalitatieve en prachtige verbouwingen. Bij Bogers zijn al uw ideeën welkom en is geen dakkapelkozijndeurschuifpui of serre ons te gek! We staan bij Bogers bekend om onze veilige, onderhoudsarme kwaliteitsproducten met een hoge isolatiewaarde en onze ervaren vakkundige monteurs. Bogers Kozijnen B.V. is een modern familiebedrijf waar proactiviteit, snelle besluitvorming, lange termijnvisie en innovatie duidelijke kenmerken zijn.

Ideal Air

Uw partner voor airconditioners, warmtepompen en ventilatiesystemen in Nijmegen.