Ons team heeft je aanvraag ontvangen en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om een vrijblijvende afspraak voor een schouw in te plannen. Tijdens deze schouw zullen we jouw specifieke behoeften in kaart brengen en een grondige analyse uitvoeren van jouw groepenkast, dak en laadpaalmogelijkheden voor elektrische voertuigen. We willen er zeker van zijn dat we een op maat gemaakt zonnesysteem, laadpaal of thuisaccu ontwerpen dat perfect aansluit op jouw situatie.

Na de schouw zal ons team zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte op maat voor je opstellen. We begrijpen dat transparantie en duidelijkheid essentieel zijn bij het nemen van een beslissing over zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu’s. Daarom zorgen we ervoor dat de offerte alle details bevat, inclusief de kosten, financiële opties en verwachte energieopbrengst. Zo kun jij een weloverwogen beslissing nemen.

Nogmaals bedankt voor je interesse in WHSSolar. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten tijdens de schouw en om je te helpen bij het realiseren van de voordelen van zonne-energie, laadpalen en een geoptimaliseerde groepenkast. Mocht je in de tussentijd vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we jouw energieverbruik verlagen, kosten besparen en een positieve impact hebben op het milieu.

Met zonnige groeten,

Het team van WHSSolar