Met zonnepanelen wek je stroom op via je eigen dak. Zo bespaar je flink op je energierekening. De aanschaf van zonnepanelen is een slimme investering die je snel terugverdient. De salderingsregeling, btw-teruggave en eventuele (gemeentelijke) subsidies maken het bovendien financieel extra aantrekkelijk om te kiezen voor zonnepanelen.
WHSSolar levert hoogwaardige zonnepanelen tegen een all-in prijs. Het zonnepanelen pakket bestaat uit de montage materialen, de omvormer, de zonnepanelen, monitoring systeem en professionele installatie van het geheel. WHSSolar ontzorgt van advies tot installatie.

De Hypotheekfabriek in samenwerking met WHSSolar

Tussen WHSSolar en de Hypotheekfabriek is een unieke samenwerking tot stand gekomen. WHSSolar levert, installeert zonnepanelen voor de zakelijke en particuliere markt. Middels de sterke inkoopvoorwaarden voor hoogwaardige materialen en professionele installatie koopt u bij WHSSolar een uitstekende zonnestroom installatie voor op uw dak. Elk dak is anders en elke situatie vergt een andere oplossing, vandaar dat we altijd een schouw doen om te komen tot de beste oplossing voor uw nieuwe huis. De samenwerking met de Hypotheekfabriek is tot stand gekomen door een gezamenlijk doel, Nederland duurzamer maken. De Hypotheekfabriek heeft primair het belang om de klanten verder te helpen met een hypotheek voor uw nieuwe woning. Hierbij hoort ook een stukje duurzaamheid en duurzaam denken. Dit is waar de samenwerking met WHSSolar op tot stand is gekomen. De Hypotheekfabriek heeft samen met WHSSolar gekeken naar de beste voorwaarden en materialen en kan zo een steentje bijdragen aan een beter wereld. Met het adviseren over de beschikbare duurzaamheidslening alleen kom je er niet, de Hypotheekfabriek wil de klant écht verder helpen en probeert op deze manier de klant te helpen door hen te koppelen aan een betrouwbare en professionele leverancier van PV systemen. Op deze manier voegen we een stuk service toe wat er eerder niet was. U als klant van de Hypotheekfabriek kunt hierdoor hoogwaardige materialen tegen een zeer competitieve prijs aanschaffen en middels de duurzaamheids-lening van maximaal €9.000,- weg financieren. Hierdoor kunt u als klant het opgebouwde spaargeld voor andere dingen inzetten.

Bovendien ontvangen klanten die zich aanmelden via onze partners een exclusieve Leddy’s box!

De Leddy’s Box is ontstaan uit een samenwerking tussen WHSSolar en Leddy’s. Leddy’s heeft een volledig plasticvrij verpakte consumentenlijn LED lampen op de markt gebracht.  De Leddy’s Box bestaat uit een assortiment aan ledlampen waarmee de u uw huis van LED verlichting kan voorzien. Ook zo kunt u besparen!