Goedemiddag Aldi collega

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onlangs een bijzondere samenwerking zijn aangegaan met Aldi, en dat betekent dat jullie als medewerkers kunnen profiteren van aanzienlijke kortingen op onze hoogwaardige zonnepaneleninstallaties.

Waarom zou je nu voor zonnepanelen kiezen? Hier zijn enkele goede redenen:

  1. Aanzienlijke besparingen: Met zonnepanelen op je dak wek je je eigen groene stroom op. 

  2. Milieuvriendelijk: Door zonne-energie te gebruiken, verminder je je ecologische voetafdruk.

  3. Toekomstbestendig: Zonne-energie is de toekomst. Door nu te investeren in zonnepanelen, ben je voorbereid op de stijgende energieprijzen en de veranderende energiemarkt.

We begrijpen dat de wereld van zonnepanelen misschien nieuw voor je is. Maar maak je geen zorgen, we staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je door het hele proces te begeleiden.

Een offerte aanvragen?

Maak nu tijdelijk gebruik van de speciale Aldi-deal

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Met 1-fase of 3-fasen bedoelen we de aansluiting van de netbeheerder in uw woning. De netbeheerder heeft vanuit het stroomnet in uw straat 1 óf 3 draden naar uw woning getrokken. (Eigenlijk 2 of 4, aangezien er ook een nul is aangesloten). Met een 1-fase aansluiting heeft u 1x230V in uw woning. Met een 3-fasen aansluiting heeft u 3x230V/400V in uw woning. Een 3-fasen aansluiting is vaak een vereiste als u zware stroomgebruikers in uw huis heeft. Denk aan elektrisch koken of elektrisch laden.

De meest gangbare omvormer die word gebruikt bij de installatie van zonnepanelen is de string-omvormer. Met deze omvormer worden alle panelen aan elkaar door gelust (in een string) en aangesloten op de omvormer. Dit is een goedkopere en in de meeste gevallen ook uitstekende oplossing. Het nadeel is wel dat wanneer er een of enkele van de zonnepanelen een lagere opbrengst behalen, bijvoorbeeld door schaduwval of vuil, de gehele string presteert volgens het slechtst presterende paneel. Met een string-omvormer is ook alleen de installatie in zijn geheel te monitoren.

Micro-omvormers bieden hier een uitstekende oplossing. In deze situatie worden er achter ieder paneel kleine omvormers geplaatst. Deze omvormers maken van de gelijkspanning die het zonnepaneel opwekt direct wisselspanning gemaakt die naar de meterkast word geleverd. Dit betekend dat alle panelen los van elkaar optimaal presteren en te monitoren zijn. Ook hebben micro-omvormers een langere product garantie en is de kans groot dat u door de jaren heen een hogere opbrengst behaald.